пʼятниця, 02 лютого 2018 16:16

Кравчук вказав майданчик, на якому можуть домовитися про завершення війни

Кравчук вказав майданчик, на якому можуть домовитися про завершення війни
Леонід Кравчук вважає переговори Волкера-Суркова важливішими за Мінський процес. Фото: УНІАН

Переговори спецпредставника Держдепартаменту США щодо України Курта Волкера з помічником президента РФ Владиславом Сурковим можуть привести до завершення війни.

Про це журналістам сказав перший президент України Леонід Кравчук.

"Я бачу, що зараз уже процес Волкера і Суркова важливіший, ніж Мінський. Мінський процес в основному починається і завершується полоненими. Вони (переговори. - Gazeta.ua) там мають успіх. Щоб не ставало питання полонених, необхідно припинити війну. Воюємо - створюємо базу для полонених. Потім енергійно їх визволяємо.

Волкер і Сурков зараз працюють у цьому напрямку. Бачу не те, що успіхи, але є певні відкриття якихось стежок", - сказав Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін вичерпав можливості впливу на Україну - Кравчук

26 січня спецпредставник Держдепартаменту США по Україні Курт Волкер і помічник президента Росії Владислав Сурков провели четверті переговори. Зустріч пройшла у Дубаї.

Після перемовин Волкер повідомив, що Росія готова до того, щоб миротворча місія ООН на Донбасі розміщувалася не лише вздовж лінії зіткнення.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук вказав майданчик, на якому можуть домовитися про завершення війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі