вівторок, 24 квітня 2018 11:15

"Краща за деяких міністрів" - Москаль катав американського посла у ліфті й тішив сакурами
8

Фото: facebook.com/hennadii.moskal

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль похвалився приїздом в Ужгород американського посла Марі Йованович.

Про це він написав у Facebook і виклав фото.

"Жінка, яка має ну дуже поважний статус, перед яким іноді тремтять навіть великі пани-начальники, відкрита й проста в спілкуванні, хоча питання на нашій зустрічі обговорювалися дуже серйозні", - поділився враженнями він.

Москаль розповів, що покатав Йованович на унікальному ретро-ліфті патерностер.

"Це єдиний в Україні діючий ліфт такого типу – одна кабінка без дверей рухається безперервно вгору, а друга вниз. Такі ліфти колись були поширені в старій Європі й Англії, зате в США вони майже невідомі, тому катання для пані посла було й цікавим, і екстремальним. Це ж треба встигнути вчасно застрибнути в кабінку, а потім вистрибнути – таке не кожен великий начальник зможе.

Після патерностера були ужгородські сакури й писанкові дерева на площі перед ОДА. Екскурсія, ліфт і сакури не передбачалися протоколом, але іноді цікаво й корисно виходити за рамки.

І один комплімент американській дипломатії – судячи з того, які серйозні питання ставить Марі Йованович, розбирається в ситуації на Закарпатті вона краще за деяких наших панів-міністрів", - написав Москаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посол розповіла про допомогу США Україні

Геннадій Москаль працює головою облдержадміністрації на Закарпатті з липня 2015 року. До цього очолював Луганську військово-цивільну адміністрацію.

Зараз ви читаєте новину «"Краща за деяких міністрів" - Москаль катав американського посла у ліфті й тішив сакурами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі