четвер, 07 червня 2012 16:32

Королевська назвала основні "козирі" своєї партії

Королевська назвала основні "козирі" своєї партії
Наталія Королевська - програму реалізовуватимуть нові люди. Фото: з facebook Наталії Королевської.

Наталія Королевська розповіла, чим її партія відрізняється від інших політичних сил.

На економічному форумі у Києві вона наголосила на трьох основних відмінностях її проекту.

"Перше - наш проект будуть реалізовувати нові люди, люди які здатні діяти, які адекватно розуміють необхідність вирішення проблем, люди, які будуть працювати на країну і для людей, а не інвертувати країну у свої кишені", - наголосила лідер "України -вперед!".

Друга відмінність за словами Королевської у тому, що партія уже зараз, до виборів, презентує свою програму: "Ми хочемо, щоб саме зараз під контролем представників громадянського суспільства, під жорстким моніторингом збоку громадськості ми склали єдину дорожну карту".

Політик також додала: "По-третє, для нас дуже важливо, щоб наша програма стала єдиною дорожною картою, яка б була нашою національною ідеєю, і кожна людина могла взяти участь в обговоренні і контролюванні етапів її реалізації".

За словами Королевської, протягом трьох місяців група експертів має обговорити цей проект і восени перед виборами представити детальну програму партії.

Вона також додала, що в основу програми покладено 25 законопроектів, 15 з яких вже написано.

Зараз ви читаєте новину «Королевська назвала основні "козирі" своєї партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі