четвер, 04 червня 2015 12:22

Корбан провалив песевдолюстрацію голови адміністрації Новомосковського району Селихова

Корбан провалив песевдолюстрацію голови адміністрації Новомосковського району Селихова

Спроби колишнього заступника голови Дніпропетровської ОДА Геннадія Корбана "люструвати" новопризначеного голову адміністрації Новомосковського району Павла Селіхова провалилася, зокрема і через підтримку громадою свого керівника.

Як пише у своєму блозі "Народна "люстрація" народний депутат Олексій Гончаренко, Корбан у супроводі охоронців увірвався до кабінету Селіхова. Був блокований кабінет голови району і поверх адміністрації. Свої дії "загарбники" пояснили тим, що колишні члени Партії регіонів не мають права займати керівні посади і повинні бути піддані "народної люстрації".

Абсурд же ситуації полягає в тому, що насправді Павло Селіхов ніколи не був членом Партії регіонів. Більше того, не раз публічно висловлювався і проти порядків, що панували при Януковичі, і проти російської агресії. Його син пішов добровольцем в зону АТО і зараз несе службу в лавах Збройних сил України. Сім'я Селіхового за власні кошти купила своєму добровольцю бронежилет, каску та іншу амуніцію. При цьому регулярно надає допомогу не тільки йому, але й іншим товаришам по службі сина.

Як стверджують жителі Новомосковська, Корбан звинуватив Селіхова в сепаратизмі, прекрасно розуміючи, що це неправда. Павло Селіхов користується в Новомосковському районі заслуженою повагою. Його кандидатура була підтримана місцевою громадою: депутатами місцевих рад, головами селищних рад, представниками громадськості.

Саме місцева громада піднесла Корбану і його охороні найбільший сюрприз. Люди почали збиратися під стінами ОДА для захисту Селіхова і викликали міліцію. Місцеві був настільки обурені, що на них не подіяли навіть традиційні для представників Корбана загрози "відправити незадоволених служити в АТО". Навпаки, це викликало ще більше обурення.

Коли на місце прибули представники правоохоронних органів, Корбан і його команда під крики "Ганьба!" і "Вас самих треба люструвати" пішли геть. За фактом захоплення будівлі Селіховим подано заяву і розпочато судовий розгляд.

Зараз ви читаєте новину «Корбан провалив песевдолюстрацію голови адміністрації Новомосковського району Селихова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі