пʼятниця, 29 березня 2019 15:15

Кононенко подасть до суду на журналістів "Радіо Свобода"

Кононенко подасть до суду на журналістів "Радіо Свобода"
Кононенка в суді буде представляти адвокат Порошенка - британець Грем Аткінс. Фото: glavcom.ua

Бізнес-партнер президента Петра Порошенка і заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко подасть до суду на журналістів "Радіо Свобода" за розслідування, у якому йдеться про причетність політика до афер в енергетиці.

Про це на брифінгу повідомив спікер передвиборчого штабу Порошенка Олег Медведєв.

"Ігор Кононенко, якого згадували у цьому розслідуванні, вважає поширену інформацію недостовірною і виготовленою з грубими порушеннями журналістських стандартів. Він прийняв рішення найближчим часом подати до суду на "Радіо Свобода". Цей позов буде не до українського, а до закордонного суду", - повідомив Медведєв.

Інтереси Кононенка представлятиме британський адвокат Грем Аткінс - адвокат нинішнього глави держави. Він пообіцяв зібрати юристів у Європі та Британії, щоб відстояти честь Кононенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти не дали мені можливості висловитись - Кононенко

Програма "Схеми" опублікувала записи телефонних розмов бізнесмена Дмитра Крючкова, братів Суркісів та соратника президента Петра Порошенка Ігоря Кононенка, які свідчать про можливу причетність останнього до афер в енергетиці.

Зараз ви читаєте новину «Кононенко подасть до суду на журналістів "Радіо Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі