понеділок, 14 січня 2019 18:54

Команда Бойка діє ірраціонально

Команда Бойка діє ірраціонально
Юрій Бойко та Сергій Льовочкін намагаються знищити партію Вілкула. Фото: realukraine.net

Юрій Бойко та Сергій Льовочкін, які мігрували в Опозиційну платформу "За життя", вирішили піти по шляху війни на знищення партії "Опозиційний блок", вважає політолог Андрій Золотарьов.

Він вважає, що їх дії виражаються в бомбардуванні судових інстанцій позовами до колишніх однопартійців з метою блокувати діяльність "ОпоБлока".

"Ряд позовів до судів ми вже бачили. Наступна мета шляхом судового розгляду заблокувати висування Олександра Вілкула кандидатом в президенти в період, поки триває термін подачі документів у ЦВК. У підсумку якось по-хуторянськи виходить: "побивши горшки", йдучи наостанок обов'язково "плюнути в борщ сусідові", - зазначає політолог.

Золотарьов впевнений, що ні про яке опонування владі не йдеться, т до "ЗаЖОП" з владою не воююет, він з владою домовляється судячи з того, як в судах запалюється "зелене світло" їх судовими позовами. "Підхід правда абсолютно ірраціональний, люди які запевняють всіх, що у Вілкула нульовий рейтинг роблять все, щоб не допустити його до виборів. У гонитві за тим, щоб монополізувати опозиційний бренд, вони на ходу втрачають штани і виставляють напоказ свій сором".

Зараз ви читаєте новину «Команда Бойка діє ірраціонально». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі