понеділок, 05 листопада 2012 22:00

Колесніченко про опозицію: не виправдав довіру народу - звільняй галявину

Колесніченко про опозицію: не виправдав довіру народу - звільняй галявину
Вадим Колесніченко: Агресивна більшість сьогодні бажає повернутися до ідеї 2007 року. Фото: news2000.com.ua

Обнулення виборчих списків опозицією зараз юридично неможливе.

Про це розповів народний депутат від фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко в ефірі "Ера-FM".

"З погляду закону, можливість цього - нульова. Вона просто виборчим законодавством не передбачена", - сказав він.

За його словами, опозиція не виправдала довіру українського народу.

"У мене виникає питання: а на якій підставі обнуляти списки? Не хочеш іти, не виправдав довіру народу - звільняй галявину. Значить, ти вдруге довів, що не відбувся як політик, і ти не потрібен ні парламенту, ні народу. Це гірко, але це повинні усвідомити ті, хто сьогодні говорять про обнулення списків. Підрахунок за списком закінчився, по-моєму, тиждень тому, претензій не було. Вірно? А сьогодні заявили, що ми будемо обнуляти списки. Питання: що сталося?" - зазначив Колесніченко.

"Агресивна більшість сьогодні бажає повернутися до ідеї 2007 року, коли був незаконно розпущений парламент, тому що комусь хотілося чогось", - додав політик.

"Регіонал" заявив, що остання можливість обнулити список була за два тижні до початку виборів.

"І при чому тут вибори кандидатів, які стали переможцями в мажоритарних округах? Комусь щось не сподобалось, хтось десь не зміг відбити гроші. Ми що, повинні заганяти країну в глухий кут? Будь ласка, чиніть як завгодно. У нас є більшість: приймемо рішення, що другі номери будуть заходити як депутати, і проблема буде знята. Ми за правовий шлях", - підкреслив Колесніченко.

Він висловив упевненість, що в разі перевиборів Партія регіонів набере ще більше голосів.

"Україна налякана тим, що по суті коричнева політична сила зайшла в парламент в такій великій кількості. І Європа цим теж налякана. Тому люди мобілізуються і результати будуть зовсім інші", - підсумував Колесніченко.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко про опозицію: не виправдав довіру народу - звільняй галявину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

85

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі