понеділок, 13 листопада 2017 11:46

Коаліцію ткнули носом у кадровий безлад

Коаліцію ткнули носом у кадровий безлад
Фото: ba.org.ua

Верховна Рада повинна якнайшвидше визначитися з призначенням міністра охорони здоров'я та вирішити низку інших кадрових питань.

Про це сказав голова депутатської групи "Воля народу" Ярослав Москаленко на погоджувальній раді.

"Питання до коаліції: коли ви наводитимете порядок у кадрових питаннях? Не тільки Національний банк України без керівництва, не тільки Міністерство охорони здоров'я. Що ми можемо очікувати від реформи охорони здоров'я, якщо нема міністра? Або вносьте Супрун, або когось іншого, або пропонуйте кандидатури, хай вирішує парламент. Нам потрібно визначатися. Пробуксовує аграрна галузь через відсутність міністра. Нема керівника лісової галузі. У рознос іде паливно-енергетична сфера. Незрозуміла ситуація у Міністерстві інфраструктури - Укрзалізниця залишається без керівника", - нагадав Москаленко.

Він закликав цього тижня внести кандидатуру на посаду міністра охорони здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада схвалила медреформу із платною медициною

14 квітня 2016 року Верховна Рада затвердила уряд на чолі з Володимиром Гройсманом. Міністра охорони здоров'я тоді не призначили. 27 липня 2016-го виконувачем обов'язків призначили Уляну Супрун. Вона на цій посаді досі.

Зараз ви читаєте новину «Коаліцію ткнули носом у кадровий безлад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі