понеділок, 26 березня 2012 13:35

Клюєв пообіцяв, що допомагатиме Порошенку на його новій посаді

Клюєв пообіцяв, що допомагатиме Порошенку на його новій посаді
Андрій Клюєв привітав Порошенка з поверненням до Кабміну. Фото: ukr.obozrevatel.com

Призначення Петра Порошенка на посаду міністра економічного розвитку і торгівлі істотно посилило потенціал Кабінету Міністрів України, оскільки у нього є достатньо досвіду, амбіцій і політичної волі для продовження реформування української економіки та ефективного реагування на численні виклики в цій сфері.

Про це заявив у коментарі журналістам секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Клюєв.

"Хочу привітати Петра Олексійовича з поверненням на роботу до Кабінету Міністрів. Хоча перед ним сьогодні стоїть чимало складних завдань, я впевнений, що державницьке мислення, властиве Порошенку, допоможе йому швидко освоїтися у новій якості", - сказав секретар РНБО.

За словами Клюєва, він готовий допомагати Порошенку і як людина, яка раніше курирувала цей сектор роботи уряду, і як секретар РНБО України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко погодився стати міністром, бо хоче в Раду і бізнес-гарантій - думка

Клюєв висловив упевненість, що Порошенко буде продовжувати реалізовувати ключові урядові програми - з дерегуляції економіки, поліпшення бізнес-клімату, розвитку внутрішнього ринку.

Нагадаємо, 23 березня президент Віктор Янукович підписав указ про призначення Петра Порошенка міністром економічного розвитку і торгівлі.

 

Зараз ви читаєте новину «Клюєв пообіцяв, що допомагатиме Порошенку на його новій посаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі