понеділок, 16 грудня 2013 13:23

Клюєв: протоколи допитів Попова і Сівковича - фальшиві

Клюєв: протоколи допитів Попова і Сівковича - фальшиві
Андрій Клюєв Фото: Українська правда

Протоколи допитів голови Київміськдержадміністрації Олександра Попова та заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Володимира Сівковича фальшиві .

Таку заяву сьогодні вранці на фракції Партії регіонів зробив секретар РНБО Андрій Клюєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк і Ко вимагає, щоб Пшонка відзвітував у Раді

Про це він сказав, відповідаючи на численні запитання однопартійців, пов'язані з останніми подіями навколо відсторонення від займаних посад чиновників, нібито причетних до розгону Евромайдану.

"Ці протоколи фальшиві. Ви звернули увагу, що там навіть дата та по-батькові допитаних не відповідають дійсності. Переживати про це зовсім нічого. І це тепер справа прокуратури, як все це пояснити", - зазначив Клюєв.

Після цього на трибуну піднявся заступник глави партії нардеп Дмитро Шенцев , який заявив: опоненти бажають розхитати єдність в партії напередодні 2015 року, мовляв, якщо зараз від нас вимагають "голову Сівковича", і якщо ми його здамо, завтра вимагатимуть Клюєва, а потім і президента. Тому що кінцева мета атак - президент".

Зараз ви читаєте новину «Клюєв: протоколи допитів Попова і Сівковича - фальшиві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі