четвер, 20 травня 2021 12:46

Кличко розповів про зустріч із Зеленським

Кличко розповів про зустріч із Зеленським
Кличко розповів, коли востаннє бачився з Зеленським. Фото: УП

Востаннє мер Києва Віталій Кличко бачився з президентом Володимиром Зеленським пів року тому.

Про це Кличко заявив в інтерв'ю "Українській правді".

"У мене багато питань є щодо розвитку столиці, регіону, інші поточні питання. Але, на жаль, я майже пів року президента не бачив. І за останній тиждень (коли в КМДА, КП і чиновників столиці відбувалися обшуки. - Gazeta.ua) такої розмови (щодо обшуків. - Gazeta.ua) не було", - сказав Кличко.

З головою Офіса президента Андрієм Єрмаком, стверджує Кличко, він бачився "десь місяць, може, півтора тому", а на sms мера той не відповідає. Столичний голова розуміє, що Єрмак "зайнятий, має багато справ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Може стати конкурентом на виборах 2024 року - ЗМІ назвали причину атаки на Кличка

Журналісти зазначили, що 14 травня Кличко та Єрмак були на відкритті синагоги, тож там у глави ОП можна було запитати, що відбувається в столиці.

На це мер відповів, що "там була інша мета заходу" й він із ним не спілкувався.

На думку Кличка, причиною загострення й напружені відносини з Офісом президента є політичний складник і питання контролю.

Нагадаємо, столична прокуратура й фіскали продовжують серію обшуків у приміщеннях КМДА й приватних підприємств. Зокрема, обшуки вже відбулися в комунальних підприємствах Спецжитлофонд, Київзеленбуд, Київавтодор, Київміськсвітло, Київпастранс і Київський метрополітен. Працівників установ підозрюють у корупції щодо виділення землі, махінації на закупівлях, заволодінні коштами міського бюджету й ухиленні від сплати податків. Сума збитку - мільйони гривень.

Віталій Кличко, коментуючи дії правоохоронців і прокуратури, заявив про тиск на столичну владу й на нього особисто. "Правоохоронці й податківці буквально кошмарять столичну владу. Такого не було в Україні навіть у "махрові" часи Януковича. Вриваються на комунальні підприємства, додому до керівників. Це якісь нальоти", - сказав мер на засіданні Київради.

Зараз ви читаєте новину «Кличко розповів про зустріч із Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі