субота, 28 квітня 2012 08:00

Кличко не піддається на умовляння Яценюка: від об'єднання списків опозиція програє

Кличко не піддається на умовляння Яценюка:  від об'єднання списків опозиція програє
Фото: polittech.org

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко не згоден з думкою про те, що поєднана опозиція отримає більше голосів виборів восени 2012 року, якщо піде на вибори з єдиним партійним списком кандидатів.

Про це він заявив  під час програми Шустер LIVE.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На чолі з Кличком опозиція б виграла і парламентські, і президентські вибори - Безсмертний

"Ми повинні об'єднатися на мажоритарних округах. Не вимірювати хто краще, граючи на руку нинішній владі. Адже відсотки - це показники підтримки людей, думки людей, від цього ми повинні відштовхуватися. Ми повинні об'єднатися навколо ключових принципів. Інакше ніякого немає сенсу йти в парламент, бути в меншості, і не впливати на процеси", - висловив свою позицію політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг Кличка росте, і марно Тимошенко лякає "УДАР" - Фесенко

На що Арсеній Яценюк сказав, що при об'єднані голоси людей складуться і в парламенті опозиція отримає більшість, але Кличко зауважив:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частина прихильників Яценюка проголосує за партію Кличка - політолог

"Нам не потрібні відсотки, щоб просто прийти в Раду, а для того, щоб отримати більшість. Ті дослідження, які ми проводили 2 місяці тому, в результаті об'єднання ми отримали б тільки 13%,тобто ми втрачали. Різниця в електоральному полі, тому, ми не отримуємо прямого складання. Тільки виходячи з цього, що ми більше отримуємо йдучи окремо, ми вирішили об'єднатися вже у Верховній Раді. Інакше ситуація не буде сильно відрізнятися від тієї, яка є сьогодні", - впевнений Кличко.

 

Зараз ви читаєте новину «Кличко не піддається на умовляння Яценюка: від об'єднання списків опозиція програє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі