середа, 05 жовтня 2011 08:27

Кириленко радить опозиції не каламутити передвиборну воду

Кириленко радить опозиції не каламутити передвиборну воду

Лідер партії "За Україну", член фракції НУ-НС В'ячеслав Кириленко, коментуючи заяви опозиційних політиків щодо об'єднання опозиції перед парламентськими виборами довкола двох політичних сил – "Батьківщини" і "Фронту змін", зазначив, що попри все залишається прихильником єдиного опозиційного виборчого списку, адже де є два списки, обов'язково будуть ще списки.

Про це Кириленко заявив в ефірі "5 каналу".

"Я відповім всім тим, хто намагається у каламутній водичці рибку ловити, що прихильник ідеї єдиного списку. Мені байдуже п'ять "Фронтів змін" чи десять, і хто в них ще вступить. Мені головне, щоб всі ці політичні вожді знайшли в собі мужність формувати єдиний список опозиції і протистояти ось цьому бульдозеру у вигляді Партії регіонів та сателітів, які зараз з ними об'єднуються, який напряму крокує Україною і хоче поглинути її взагалі", – заявив Кириленко.

За його словами, усі "апологети подрібнення опозиційної потуги" повинні розуміти, що там де два списки, там іще 20 списків-"колон".

"От зараз про дві колони кажуть – нам пропонують вибирати між двох колон. А на підході ще третя колона, у вигляді "Свободи". Там, де три колони, там іще багато, багато інших. І буде традиційна для України історія, коли опозиція пропонує ціле віяло політичних сил", – підсумував політик.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко радить опозиції не каламутити передвиборну воду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі