вівторок, 05 березня 2013 13:52

Кількасот опозиціонерів пікетують ВАСУ, який вирішуватиме долю Власенка

Близько 200 представників ВО "Батьківщина" пікетують будівлю Вищого адміністративного суду України (ВАСУ) на знак протесту проти наміру позбавити депутатського мандата захисника екс-прем'єра України Юлія Тимошенко, народного депутата Сергія Власенка (фракція "Батьківщина").

Учасники акції вишикувалися вздовж проїжджої частини перед будівлею суду. Майже всі вони тримають партійні прапори, у багатьох у руках - плакати з гаслом "Стоп диктатурі!". Серед мітингувальників переважають люди похилого віку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо ВАСу вирішить позбавити мандату Власенка, то відмінити це рішення буде складно - експерт

ВАСУ у вівторок о 14.00 розпочне розгляд заяви голови Верховної Ради Володимира Рибака про дострокове припинення депутатських повноважень Власенком.

Очікується, що захищати інтереси Власенка буде особисто Арсеній Яценюк та юрист "Батьківщини" Микола Титаренко.

Раніше у вівторок ВАСУ вже позбавив депутатських повноважень народного депутата фракції Партії регіонів Андрія Веревського за відповідним позовом Рибака.

Нагадаємо, Регламентний комітет Верховної Ради ухвалив рішення про позбавлення Власенка і Веревського мандатів у зв'язку з тим, що вони є депутатами-сумісниками. Опозиція заявила, що це рішення фальсифіковане.

Зараз ви читаєте новину «Кількасот опозиціонерів пікетують ВАСУ, який вирішуватиме долю Власенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі