середа, 01 листопада 2017 23:55

Каськів використав ситуацію максимально на свою користь - Єнін

Каськів використав ситуацію максимально на свою користь - Єнін
"Екстрадиції Каськіва сприяло декілька чинників", - зазначив Єнін

Екс-керівник держагенства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів використав цю ситуацію максимально на свою користь.

Про це в ефірі "112 Україна" заявив заступник генерального прокурора Євгеній Єнін.

"Маю надати належне його далекоглядності, - він використав цю ситуацію максимально на свою користь і спростив задачу собі і правоохоронцям, давши свою добровільну згоду на повернення в Україну", - говорить Єнін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каськів не погодився на співпрацю зі слідством

Заступник генпрокурора також додав: "Беремо до уваги, що зазначена спецоперація завершена, я нагадаю, що це з самого початку була спецоперація неймовірного масштабу, оскільки ми залучали декількох наших міжнародних партнерів для встановлення місцезнаходження Каськіва, були задіяні унікальні ресурси і Каськіва таки затримали і взяли під варту. Це питання перебувало під нашим щільним контролем протягом всього року. Будемо відвертими, що екстрадиції Каськіва сприяли декілька чинників, перш за все, панамська влада відмовила Каськіву у наданні статусу політичного біженця, Б) я мушу відзначити, що перебування у ролі втікача, навіть заможного, за кордоном достатньо дорого коштує. Людина просто побачила, що час іде до того, щоб все таки суд прийняли позитивне рішення по його екстрадиції".

Каськіва підозрюють у службових фальсифікаціях та заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах.

Зараз ви читаєте новину «Каськів використав ситуацію максимально на свою користь - Єнін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі