середа, 26 грудня 2012 03:51

Карасьов: "Один із пріоритетів уряду на 2013-2014 рік — це приватизація всього, що можна"

Карасьов: "Один із пріоритетів уряду на 2013-2014 рік — це приватизація всього, що можна"
Вадим Карасьов. Фото: www.odessa.net

Одним із пріоритетів уряду стане приватизація всього, що ще не приватизовано.

Про це на прес-конференції сказав політолог Вадим Карасьов.

Він підкреслив, що створення Міністерства промислової політики є досить показовим. Саме завдяки його діяльності буде відбуватиметься подальша приватизація великих державних підприємств.

"Одне із завдань цього міністерства — так управляти активами промислових підприємств, які ще є в державній власності, щоби, використовуючи певні методи, привести їх до такого стану, коли їхня приватизація буде набагато дешевшою", - пояснив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Влада бачить вихід із кризи лише у видавлювання податків"

Карасьов зауважив: "Ще один пріоритет у зв'язку з цим на 2013-2014 рік — це приватизація всього, що можна. По-перше, це створення нових лояльних владі власників і нової бізнес-еліти, або ж скуповування лояльність нинішньої бізнесової еліти. А по друге — це гроші до держбюджету, які потім також можна використати на президентську кампанію і на лояльність виборців і частини еліт".

Нагадаємо, що президент Віктор Янукович дещо переформатував органи виконавчої влади. Так він ліквідував Податкову і Митну служби України, реорганізувавши їх у міністерство доходів і зборів України. Також було утворено Міністерство промислової політики України, реорганізувавши Державне агентство України з управління державними корпоративними правами та майном.

 

Зараз ви читаєте новину «Карасьов: "Один із пріоритетів уряду на 2013-2014 рік — це приватизація всього, що можна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі