середа, 02 вересня 2009 14:15

Карасьов про розпуск Ради і бюджет

Карасьов про розпуск Ради і бюджет

Самороспуск Верховної Ради можливий, але нереальний в нинішній ситуації, вважає політолог, директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов.

"Самороспуск парламенту можливий, є така можливість, але про реальний сценарій мова не йде", - сказав Карасьов на прес-конференції у середу в Києві.

При цьому, за його словами, "поки що наміру основних політичних фракцій підписати остаточну капітуляцію основних політичних партій немає".

Крім того, прогнозуючи можливість ухвалення бюджету на майбутній рік, Карасьов відзначив, що, швидше за все, бюджет не буде прийнятий.

"Буде сутичка лобістів за цей бюджет", - відзначив він.

При цьому політолог підкреслив, що бюджет на майбутній рік повинен бути антикризовим, але його хочуть зробити "роздаточним".

Відкриваючи пленарне засідання 5-ої сесії парламенту 1 вересня, голова Верховної Ради Володимир Литвин сказав: "Звертаюся до вас, народні депутати - Верховна Рада повинна працювати. Вважаєте по-іншому, йдіть за вказівками, давайте ухвалимо рішення про припинення її діяльності через самороспуск", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Карасьов про розпуск Ради і бюджет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі