пʼятниця, 26 жовтня 2012 16:07

Кандидатів у нардепи б'ють, залякують і оббріхують - "Опора"

Кандидатів у нардепи б'ють, залякують і оббріхують - "Опора"
Ольга Айвазовська: Є випадки залякування та фізичних розправ над окремими кандидатами. Фото: ukranews.com

Громадська мережа "Опора" зафіксувала численні випадки фізичного перешкоджання розповсюдженню виборчої агітації.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, про це сьогодні на прес-конференції розповіла координатор "Опори" Ольга Айвазовська.

"Зазвичай це проявляється у псуванні зовнішньої реклами та у зриванні агітаційних плакатів. Є випадки залякування та фізичних розправ над окремими кандидатами чи їх представниками. Об'єктами є прості агітатори, працівники виборчих штабів", - сказала Айвазовська.

За її словами, в окрузі №14 в місті Бар невідомі особи напали на керівника Барського районного штабу та довірену особу кандидата Віктора Жеребнюка Галину Шевчук.

"На неї напали двоє чоловіків. Вони почали погрожувати їй як довіреній особі кандидата, а потім застосували фізичну силу і завдали важких травм. Зараз жінка перебуває під наглядом лікарів. Схожі випадки були в Сумській та Волинській областях", - зазначила Айвазовська.

Вона зауважила, що у Волинській області проти кандидата від "Батьківщини" Ігоря Гудзя розповсюджували листівки щодо його віросповідання.

"У листівці йдеться про те, що Ігор Гудзь бреше про свою віру та не вважає Українську православну церкву українською церквою", - додала Айвазовська.

Зараз ви читаєте новину «Кандидатів у нардепи б'ють, залякують і оббріхують - "Опора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі