середа, 08 травня 2019 13:47

Кабмін призначив керівника новоствореній податковій службі

Автор: zbruc.eu
 

Кабінет міністрів України призначив заступника міністра фінансів Сергія Верланова главою Державної податкової служби.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні уряду 8 травня.

На цю посаду на останньому етапі, крім Верланова, претендували заступник міністра юстиції Сергій Петухов і виконавчий директор ТОВ "Стандарт-аудит" Дмитро Олексієнко.

Верланов набрав найбільше балів. За результатами оцінювання, комісія рекомендувала Кабінету міністрів призначити його головою Державної податкової служби.

37-річний Верланов вчився у Львові. Закінчив юридичний факультет і здобув кваліфікацію магістра права. Згодом отримав науковий ступінь кандидата юридичних наук.

У 2008-2015-х працював на посаді юриста в одній із компаній "великої четвірки" – PricewaterhouseCoopers. Із липня 2015-го до липня 2018 року обіймав посаду партнера у провідній юридичній фірмі України Sayenko Kharenko.

Паралельно був співголовою юридичного правового комітету Американської торгової палати в Україні. З 2016-го є членом Громадської ради доброчесності, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (делегований Асоціацією правників України).

Заступником міністра фінансів працював з 26 липня 2018-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали зарплату керівників податкової та митної служб

6 березня Кабінет міністрів України затвердив положення про реформування Державної фіскальної служби на податкову та митну служби. Вони будуть підзвітні Міністерству фінансів. Відповідна реформа закладена у тексті меморандуму МВФ із Україною.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін призначив керівника новоствореній податковій службі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі