вівторок, 10 квітня 2018 18:32

До Надії Савченко у СІЗО не пустили сестру

До Надії Савченко у СІЗО не пустили сестру
До нардепа Надії Савченко на побачення у СІЗО не пустили її сестру, Віру. Фото: Українська правда

Віра Савченко не змогла потрапити на побачення зі своєю сестрою народним депутатом Надією Савченко, яка перебуває під арештом в слідчому ізоляторі управління СБУ в Києві. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я сьогодні намагалася потрапити, і мені сказали, що всі кабінки для побачень зайняті. Запрошують на завтра. Але завтра, як мені сказав слідчий, Надія попросилася до лікарні", - розповіла Віра Савченко. Це зовсім на неї не схоже.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко везуть до лікарні

Вона дуже стійка і, можливо, у сестри поганий стан і її доведеться госпіталізувати. Але можливо, вони сказали, що вона попросилася", - зазначила Віра Савченко.

10 квітня адвокат Савченко повідомив про обшуки у її квартирі та офісі. Вилучили нагородний пістолет нардепа та комп'ютер її сестри.

Надію Савченко підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів Кабміну, народних депутатів, повалення конституційного ладу і змові з ватажками бойовиків ДНР. За інформацією слідства, вона спільно з керівником центру "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном планували теракти за допомогою зброї з ДНР та з Росії.

Зараз ви читаєте новину «До Надії Савченко у СІЗО не пустили сестру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі