понеділок, 18 січня 2010 17:10

Грузинські "спостерігачі" відбули з Донецька в Тбілісі

Грузинські "спостерігачі" відбули з Донецька в Тбілісі

Делегація громадян Грузії, яка перебувала в Донецьку в першому турі президентських виборів, у повному складі відбула назад до Тбілісі.

Про це повідомили в понеділок у центрі громадських зв"язків Головного управління МВС України в Донецькій області. За їх даними, перший чартерний літак відлетів о 12.00, другий борт вилітає о 17.00.

Як повідомлялося, перед першим туром президентських виборів на Україну прибули близько двох тисяч громадян Грузії. Вони претендували на статус міжнародних спостерігачів, проте так його і не отримали. Деякі українські політики висловлювали припущення, що справжньою метою грузинського "десанта" було втручання у виборчий процес на стороні одного з кандидатів в президенти.

Колишній голова ЦВК Грузії Леван Тархнішвілі, який перебуває у Києві, повідомив, що велика частина грузинських "спостерігачів" на президентських виборах в Україні в понеділок увечері повернеться до Тбілісі, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Грузинські "спостерігачі" відбули з Донецька в Тбілісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі