середа, 28 грудня 2011 15:35

Гриценко розповів, що його партії не вистачає людей і грошей

Гриценко розповів, що його партії не вистачає людей і грошей

Партії "Громадянська позиція" для приходу до влади потрібні люди і гроші.

Про це в ході інтернет-конференції на порталі ЛІГА.net заявив лідер партії, народний депутат Анатолій Гриценко.

Зокрема, відповідаючи на запитання, що необхідно для приходу до влади політиків його формації, Гриценко сказав: "Дві речі: люди і гроші. Люди, які додадуть свій інтелектуальний, менеджерський, агітаційний ресурс, і гроші, щоб наші ідеї і позиції донести до десятків мільйонів українських громадян".

"Над створенням команди працюємо. Партія повинна бути відкритою для нових людей та нових ідей. Тільки тоді вона буде мати перспективу. Будемо залучати в команду не тільки партійців, а також громадських діячів, моральних і професійних людей, які не є членами партії, але які здатні в будь-яких, навіть складних умовах працювати ефективно на спільний результат", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко домовляється про об'єднання з Кличком. Поки без результату

При цьому Гриценко пообіцяв, що Громадянська позиція, незважаючи на відсутність такої законодавчої вимоги, піде на парламентські вибори з відкритими списками: "Громадянська позиція минулу п'ятницю ухвалила принципове рішення: ще до того, як кандидат від партії буде реєструватися офіційно, повинна бути оприлюднена інформація про цю людину. Зокрема, автобіографія, декларація про доходи та витрати, дипломи та свідоцтва про освіту та інші документи, щоб всі громадяни, кожен, хто того бажає, міг ознайомитися з кандидатом у депутати і сказати своє слово".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко обізвав КОД Комітетом опори диктатури і вийшов із нього

"Наша партія буде наполягати, щоб при формуванні загальних списків від опозиції, а також при узгодженні кандидатів від опозиції в мажоритарних округах ці принципи прозорості і відкритості були забезпечені", - підсумував народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко розповів, що його партії не вистачає людей і грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі