вівторок, 01 вересня 2009 11:37

Гриценко: Янукович навіть не знає, що робитиме на посту Президента

Гриценко: Янукович навіть не знає, що робитиме на посту Президента
Голова Всеукраїнської громадської організації "Громадянська позиція", народний депутат Анатолій Гриценко вважає, що Партія регіонів прагне підвищити мінімальну заробітну плату людям через ревнощі.

Про це політик заявив в ефірі програми "Правда Віталія Портникова" на телеканалі "TVi".

Народний депутат переконаний, якби була ще одна погоджувальна рада за два тижні, люди почули б ще більш гучні пропозиції від Партії регіонів.

"В середині липня регіонали говорили про те, що треба підняти мінімальну заробітну плату до рівня 825 гривень. Пройшло півтора місяці, вони пропонують вже 1500 гривень. Якщо ж почекати ще трошки, виникне нова цифра, наприклад, 2500 гривень", - вважає Гриценко.

Він впевнений, регіонали турбуються не про те, аби підняти рівень життя людей.

"Скоріше за все подібні заяви з вуст представників ПР є ревнощами. Тимошенко набрала боргів і на казначейських рахунках, як вважають регіонали, лежать близько 43-46 мільярдів гривень, які Юлія Володимирівна "викине" людям та спрямує задля своєї перемоги на виборах, - розповів політик. – Регіонали ж хочуть зробити це трохи раніше і завадити перемозі лідерки БЮТ".

Водночас, на думку народного депутата, лідер опозиції Віктор Янукович сьогодні ніде не може знайти собі місця.

"Він навіть не знає, що робитиме на посту президента, бо туди треба приходити з серйозним баченням ситуації, а не просто зачитувати, що напишуть, тим більше з помилками", - розповів лідер "Громадянської позиції".

Політик також не радить Януковичу вдаватися до блокування роботи парламенту, адже це свідчить про слабкість, а не силу Партії регіонів.

"Мінімальну зарплату сьогодні не підвищать до 1500 гривень, тому ставити таку планку, а потім її не досягти, - це програшна стратегія", - вважає Гриценко.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Гриценко: Янукович навіть не знає, що робитиме на посту Президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі