пʼятниця, 29 квітня 2011 15:46

Генпрокуратурі не сподобався новий адвокат Тимошенко

Генпрокуратурі не сподобався новий адвокат Тимошенко

Генпрокуратура відмовила Юлії Тимошенко у клопотанні про залучення в якості адвоката "бютівця" Сергія Власенка.

Про це екс-прем'єр заявив в інтерв'ю журналістам перед відвідуванням Головного слідчого управління Генпрокуратури.

"Сьогодні я без адвоката, тому що мені відмовила Генеральна прокуратура України мати захисника. Я подавала клопотання і вибрала собі захисника Сергія Власенка, але Генпрокуратура мені відмовила у захисті", - повідомила Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" підкреслила, що з цієї причини вона змушена приходити на допит без захисника.

"Я буду ще раз подавати клопотання про те, щоб ввели у справу(стосовно газових контрактів 2009 року-ред.) захисника, якого я сама собі обрала - Сергія Власенко", - сказала екс-прем'єр.

Відповідаючи на запитання, як вона розцінила заяви Генеральної прокуратури України про можливість посилення їй запобіжного заходу у зв'язку з тим, що вона нібито зриває слідчі дії, приходячи на допити без адвоката, Юлія Тимошенко сказала: "Погрожують мені вже як мінімум 12 років. Генеральна прокуратура Україна сьогодні оплачена олігархією і управляється через президента олігархією. Чергова погроза, яка вчора прозвучала від Генеральної прокуратури України, нічого в моїй позиції бажання і здатність боротися не змінить. Яке б незаконна дія вони не зробили я не боюся. І хочу закликати всіх українців не боятися", - підкреслила екс-прем'єр.

Нагадаємо, що Тимошенко захищає адвокат Богдан Ференц.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратурі не сподобався новий адвокат Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі