середа, 07 квітня 2010 10:13

Генпрокуратура поновила три кримінальні справи проти Маркова

Генпрокуратура поновила три кримінальні справи проти Маркова

Генеральна прокуратура скасувала ряд постанов про закриття кримінальних справ стосовно лідера партії "Родина" Ігоря Маркова.

Про це повідомив заступник генерального прокурора України Віктор Пшонка.

За його словами, поновлено розслідування кримінальної справи про хуліганство та нанесення тілесних ушкоджень учасникам мирного пікету, який відбувся біля будівлі Одеської ОДА 2 вересня 2007.

Крім того, відновлено розслідування кримінальної справи "у зв"язку з неповнотою слідства" за фактом блокування автодороги Київ - Одеса в березні 2009 року за участі Маркова.

Також відновлено справу про напад представників охорони Маркова на співробітників управління СБУ в Одеській області 30 березня 2009 року.

Прокуратура також проведе додаткові перевірки діяльності кампанії "Союз", яка належить Маркову, на міському звалищі Дальницькі кар"єри.

Раніше одеські правозахисники звинувачували Маркова у використанні на звалищі рабської праці, а також порушенні природоохоронного законодавства.

Нагадаємо, в березні головне управління МВС України в Миколаївській області припинило кримінальну справу, порушену стосовно Ігоря Маркова у зв"язку з побиттям учасників акції протесту проти встановлення пам"ятника Катерині II в Одесі.

За матеріалами УНІАН, Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура поновила три кримінальні справи проти Маркова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі