субота, 27 жовтня 2012 13:33

"Фальсифікації? Не вірю, що Партія регіонів буде створювати собі проблеми" - Видрін

"Фальсифікації? Не вірю, що Партія регіонів буде створювати собі проблеми" - Видрін
Політолог Дмитро Видрін вважає, що після парламентських виборів не буде глобальних сюрпризів. Фото: chak.com.ua

Політолог Дмитро Видрін вважає, що після парламентських виборів не буде глобальних сюрпризів. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Життя в країні практично не зміниться. Тому що воно рухається за інерцією політичної системи, яка має дуже велику політичну еліту. Будуть локальні сюрпризи. Я очікую на тріумфальне входження Віталія Кличка до парламенту із великим результатом, а також на тріумфальне невходження Наталії Королевської, тому що треба буде прозвітувати за гроші, витрачені на передвиборчу кампанію. Будуть локальні, а не глобальні інтриги", - пояснив експерт.

За його словами, на виборах не буде масових фальсифікацій, тому що в них немає потреби.

"Соціологи останні три місяці одноголосно кажуть, що влада набирає бажані відсотки. Навіщо тоді фальсифікації? Я не вірю, що Партія регіонів буде створювати собі проблеми", - зауважив Видрін.

Політолог зазначив, що у парламенті буде пропрезидентська більшість, яка буде співпрацювати із Януковичем, а меншість їм буде опонувати.

"Об'єднаній опозиції доведеться посунутися. У Кличка широкі плечі. Тому у одному опозиційному кріслі буде тісно. Крім того, почнеться обговорення президентської кампанії. А, на відміну від танго, тут потрібна одна людина-опонент для діючої влади. Почнеться конкуренція за статус і можливості головного конкурента Партії регіонів", - наголосив він.

Експерт підкреслив, що "Свобода" пройде до парламенту, адже у всьому світі зараз є запит на радикальні рухи.

"Вони вноситимуть свої радикальні ідеї. Але оскільки в парламенті їх буде небагато, то навряд чи вдасться координувати роботу Верховної Ради", - додав Видрін.

Зараз ви читаєте новину «"Фальсифікації? Не вірю, що Партія регіонів буде створювати собі проблеми" - Видрін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі