пʼятниця, 31 грудня 2021 17:37

Єрмак написав переможний пост без жодної згадки про Зеленського

Єрмак написав переможний пост без жодної згадки про Зеленського
Раніше Єрмак у дописах хвалив Зеленського. Фото: president.gov.ua

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак написав у Facebook пост про рік, що минає. Але жодним словом не згадав у ньому президента Володимира Зеленського.

Зі слів Єрмака, 2021-ий був "різним, і хорошим, і поганим, і легким, і важким".

"Рік переможного гопака Жана Беленюка, рік гола на останніх хвилинах на Євро-2020. Рік святкування 30-ї річниці відновлення незалежності нашої країни. І це святування було потужним та емоційним. Рік втрат і болю. Ще один рік без миру", - написав.

Також заявив про "спротив старої олігархічно-корупційної системи", яка гальмує "побудову антикорупційної інфраструктури та реформ судової та правоохоронної систем".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський і Єрмак зривають обрання керівника САП - Шабунін

"Це був рік Кримської платформи, яка повернула пам'ять про Крим світові, щоб повернути його Україні. Це – лише початок довгого шляху. І нашу платформу підтримали всі країни ЄС і НАТО, всі держави Великої сімки. Україна – велика сім'я, а в сім'ї у радості та горі – стоять горою за своїх. Своїх не маємо права забувати, своїх не залишимо", - написав.

"Забудьте старі образи, але не забувайте старих друзів. Йдемо в наступний рік", - резюмував.

Раніше Єрмак у дописах хвалив Зеленського, називав його "чесним і щирим", "принципово новим лідером".

Президент Зеленський призначив Єрмака керівником Офісу 11 лютого 2020 року . Попередньо звільнив з цієї посади Андрія Богдана, який раніше був адвокатом олігарха Ігоря Коломойського.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак написав переможний пост без жодної згадки про Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі