вівторок, 08 жовтня 2019 10:16

Екс-генпродюсер Comedy Club Україна розповів, чим займатиметься у Кличка

Екс-генпродюсер Comedy Club Україна розповів, чим займатиметься у Кличка
"Все, що пов'язане з діджиталізацією – це моє", — Бахматов. ФОТО: Ельдар Сарахман/"Українська правда"

Новий радник міського голови Києва Максим Бахматов працюватиме з діджиталізацією, архітектурою й містобудуванням у команді Віталія Кличка.

Про це він розповів в інтерв'ю "Українській правді".

"Все, що пов'язане з діджиталізацією, – це моє. Тобто інформація, керування, електронний документообіг і таке інше. До речі, пройшов Kyiv Smart City і з'ясувалося, що все, що зараз заявляє команда президента про "державу в смартфоні", у Києві все працює. Тобто електронний документообіг працює, до лікаря ти можеш записатися через смартфон. Ти можеш записати свою дитину до дитячого садочка, можеш сплачувати всі рахунки. Там багато сервісів, які можна робити у смартфоні".

Також Бахматов працюватиме з розвитком підприємництва, промисловості, трьох київських критих ринків.

"Я бачу, що зараз Житній ринок у дупі з якихось причин… До речі, а ти знаєш, що за Житній ринок дали Ленінську премію? 100 тисяч рублів. Бо це якась унікальна архітектурна споруда, без опор, на якихось вантах, вона висить ледь не в повітрі. По-перше, я про це не знав, і це цікаво. По-друге, з цим треба працювати, розповідати. По-третє, з Житнього ринку треба робити крутий об'єкт подільський. Тобто не давати можливість забудувати якоюсь фігнею.

Із Бесарабки щось подібне вже починається, це пам'ятка архітектури. Щодо Володимирського трошки краще, щодо Житнього треба працювати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ткаченко подав декларацію кандидата на посаду очільники КМДА

Ще одним напрямом його роботи стане офіс трансформацій — неформальна структура, яка "допомагатиме адміністрації, меру ставати краще і краще, динамічніше та динамічніше". "Стратегічні та тактичні питання, нові люди, оновлення", — сказав Бахматов.

Максим Бахматов став радником Кличка на громадських засадах, тобто він не отримуватиме зарплатню за свою роботу. Бахматов грав у КВК, був генпродюсером Comedy Club Україна, яке конкурувало з "Кварталом 95". Коміком №1 називає нині Майкла Щура.

Зараз ви читаєте новину «Екс-генпродюсер Comedy Club Україна розповів, чим займатиметься у Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі