неділя, 28 січня 2018 19:48

Екс-боєць про заяву Суркова: США вгатили санкції - Росія відразу готова домовлятися

Екс-боєць про заяву Суркова: США вгатили санкції - Росія відразу готова домовлятися
Мирослав Гай. Фото: gordonua.com

Заява Владислава Суркова про те, що Росія може погодитися на нові пропозиції США щодо місії ООН на Донбасі, зроблена під тиском американських санкцій.

Про це сказав колишній боєць АТО, офіцер запасу Мирослав Гай в ефірі "112 Україна".

"Це все дурня, що він заявив. Напередодні прес-секретар Путіна заявив, що зустріч Суркова і Волкера несе виключно консультативний характер, щоб зрозуміти, які стоять питання і в чому вони погоджуються. А потім Сполучені Штати Америки відразу вгатили нові санкції, розширили пакет ще проти 12 російських компаній. Показово. Це як постріл вгору: або домовляйтеся, або будемо так робити", - сказав Гай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усе буде добре" - Порошенко у Давосі відповів на питання про РФ

26 січня спецпредставник Держдепартаменту США по Україні Курт Волкер і помічник президента Росії Владислав Сурков провели четверті переговори. Зустріч пройшла у Дубаї. Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що це була просто "звірка годинників" і чекати результатів від зустрічі не варто.

Після того Мінфін США оприлюднив інформацію про розширення санкції проти Росії. До списку додали 21 організацію, громадян РФ, причетних до діяльності так званих ЛНР і ДНР громадян України. Значна частина санкційного списку - російські посадовці та бізнесмени, причетні до діяльності в окупованому Криму.

Наступного дня Сурков заявив, що Росія може погодитися на нові пропозиції США щодо розгортання місії ООН на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Екс-боєць про заяву Суркова: США вгатили санкції - Росія відразу готова домовлятися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі