четвер, 11 червня 2009 13:06

Єхануров в РНБО буде для Тимошенко жорстким подразником - Голобуцький

Єхануров в РНБО буде для Тимошенко жорстким подразником - Голобуцький

Директор Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький прогнозує прихід секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Раїси Богатирьової в Міністерство оборони, а на її місце буде призначений екс-глава оборонного відомства Юрій Єхануров.

"Президент України Віктор Ющенко має серйозну проблему з браком перевірених кадрів. Через це, він проводитиме постійну ротацію усередині вже існуючої команди", - говорить Голобуцький.

"Рокіровка фігур Богатирьової і Єханурова цілком вписується в логіку управлінських рішення президента Ющенка. У випадку з Єхануровим на посту секретаря РНБОУ прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко отримає жорсткий подразник. А призначення Богатирьової в Міноборони виглядатиме з погляду Партії регіонів достатньо харизматичним кроком", - вважає політолог.

"В той же час, можна не сумніватися, що ці призначення стануть наслідком і показником чергового витка протистояння Ющенка і Тимошенка. Що стосується ефективності таких призначень, то в такому контексті ці кадрові рішення ніхто і не розглядатиме", - резюмував Голобуцький.

Верховна Рада України відправила у відставку Юрія Єханурова з поста міністра оборони. Таке рішення підтримали 363 народних депутата (фракція Партія регіонів - 161 голос, БЮТ - 152, НУ-НС - 4, КПУ - 27, Блок Литвина - 19).

Президент України Віктор Ющенко назвав це рішення винятково політичним.

З посиланням на джерело повідомлялося, що президент розглядає дві кандидатури на пост міністра оборони - діючого секретаря РНБО Раїси Богатирьової і начальника Генштабу Сергія Кириченка.

Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Єхануров в РНБО буде для Тимошенко жорстким подразником - Голобуцький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі