четвер, 16 липня 2020 17:30

Дубінський обурюється соціологією, бо кияни його не підтримають - експерт

Дубінський обурюється соціологією, бо кияни його не підтримають - експерт
Фото з facebook-сторінки Олександра Дубінського

Олексій Голобуцький на своїй сторінці у Facebook прокоментував невдоволення Олександра Дубінського високими рейтингами Андрія Пальчевського та Віктора Ляшка в соціологічному опитуванні Центру Разумкова.

"2,7% "самовисунутого" Дубінського – це свідчення, що Київ його не знає, а навіть якщо знає, то у владі бачити не хоче. Тому Дубінський на телеканалі "Наш" голосно висміював соціологію. Тобто соціологія правильна лише тоді, коли там "Слуги" на першому місці і з високим рейтингом? Що саме, за мірками Дубінського, є гарантованою ознакою фейковості соціології?" - пише він.

Політолог також відзначив чітку послідовність Центру Разумкова в аналізі суспільних настроїв.

"44% в Кличка – це кияни явно підтримували саме мера. 11% в Пальчевського – зважаючи на різницю, це, фактично, рейтинг вже партії "Перемога Пальчевського" і показник, що така фракція однозначно буде в новій Київраді. 6% "Слуг" - це явно залишковий на сьогодні рейтинг партії влади, а не Ляшка як кандидата. А 2,7% "самовисунутого" Дубінського – це свідчення, що Київ його не знає, а навіть якщо знає, то у владі бачити не хоче. Центр Разумкова вибудував чітку послідовність", - резюмував Голобуцький.

Зараз ви читаєте новину «Дубінський обурюється соціологією, бо кияни його не підтримають - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі