середа, 04 липня 2018 12:45

Друг Саакашвілі збирається у президенти

Друг Саакашвілі збирається у президенти
Позафракційний нардеп Юрій Дерев'янко збирається балотуватися на виборах президента. Фото: ZIK

Один з лідерів партії Міхеіла Саакашвілі "Рух нових сил", позафракційний нардеп Юрій Дерев'янко планує балотуватися у президенти на виборах 2019 року. Про це він заявив у відеоролику в Instagram.

Нардеп виступає за побудову системи, де люди ухвалюватимуть рішення в державі, використовуючи свій голос не раз на 5 років, а постійно.

"Ця система стане запорукою того, щоб сучасні українці жили в мирній, багатій, успішній державі, яка буде номером один у Європі".

Дерев'янко обіцяє протягом наступних днів пояснити у соціальних мережах те, як він впроваджуватиме криптогривню, захищатиме право власності, чи потрібні будуть податкова, митниця і ЦВК, як люди зможуть керувати державою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще один журналіст кидає роботу заради політики

Друзі! Я прийняв для себе важливе рішення. Я йду в президенти. Йду, щоб створити нову систему – систему неоекономіки та цифрової держави. 4 податки, економічна легалізація, постійний вплив кожного громадянина на важливі державні рішення - це те, що дозволить сучасним українцям жити в успішній державі, яка буде номером один в Європі. Я хочу, аби ми мислили категоріями Big Data, блокчейн, робототехніки, смарт-контрактів, а не категоріями корупції, олігархії, бюрократії та вічної боротьби з ними. Якщо ви згодні, ставте лайк та поширюйте цю інформацію. Будемо разом творити країну неоекономіки та цифрової держави. Готовий відповісти на всі ваші питання і пропозиції. ---- На своїх сторінках у FB, Instagram та YouTube протягом наступних днів ми говоритимемо: - про те, як працюватиме криптогривня, - як чотири податки забезпечать стрімкий економічний ріст, - чи буде потрібна фіскальна служба, митниця, прокуратура, ЦВК, - як ми здійснимо повну економічну легалізацію, - як ми захистимо право власності. - як повернути Донбас та Крим?

Публикация от Юрій Дерев'янко (@yuriy.derevyanko)

Раніше про бажання балотуватись у президенти розказала лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко. У своїй програмі "Новий курс України" представила програму розвитку держави. Пропонує змінити політичну систему.

Також про наміри балотуватися заявив журналіст Дмитро Гнап. Вважає, що міг би зробити більше, перебуваючи у владі.

Зараз ви читаєте новину «Друг Саакашвілі збирається у президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі