понеділок, 27 грудня 2010 12:09

Доній каже, що за Януковича сісти може будь-хто

Доній каже, що за Януковича сісти може будь-хто

Депутат від НУ-НС Олесь Доній не виключає, що Печерський райсуд 27 грудня ухвалить рішення про взяття екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка під варту.

Про це він сказав під стінами головного слідчого управління Генпрокуратури.

"За цією системою, яка сьогодні працює у владі може сісти хто завгодно. Причому це може стосуватися не лише відомих політиків. Зараз Луценко ставиться як показова порка, а після цього це буде прикладом силовиків на всіх рівнях. Якщо так можна чинити з яскравими політичними діячами, то чого так не можна чинити з простими громадянами?", - запитує політик.

За словами нардепа, якщо суспільство проковтне ще кілька таких випадків, то у влади не буде гальм аби не чинити подібних речей.

Доній також зазначив, що сьогодні о 10.00 Печерський суд змінив запобіжний захід для Луценка з підписки про невиїзд на інший, "однак ніхто так і не пояснив досі, який захід буде застосований стосовно Юрія Віталійовича", - додав він.

Нагадаємо, що в ці хвилини Печерський райсуд розглядає питання про зміну запобіжного заходу для екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Доній каже, що за Януковича сісти може будь-хто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі