неділя, 20 червня 2010 18:53

Добкін, Близнюк та Присяжнюк будуть губернаторами по п'ять років, - "регіонал"

Добкін, Близнюк та Присяжнюк будуть губернаторами по п'ять років, - "регіонал"

Президент буде змінювати чиновників до кінця року, зазначає у коментарі кореспонденту Gazeta.ua "регіонал" Василь Грицак:

"Абсолютно нормальна ситуація, що президент змінює кадри. Якщо подивитись по МВС - уже сьогодні двох начальників УМВС на посадах немає, Тернопільського та Херсонського. Я знаю, що на виході ще щонайменше п'ять начальників УМВС. А також готується оцінка діяльності щонайменше трьох губернаторів. Президент оцінює їх роботу не по особистій відданості, а по цифрам показників, які мають зростати.

А з січня-лютого наступного року можна буде говорити про кадрову стабільність. Тоді вже деякі губернатори можуть працювати, при нормальній роботі, до кінця каденції президента. Це можуть бути, наприклад, Донецький губернатор Анатолій Близнюк, Харківської - Михайло Добкін, Київської - Анатолій Присяжнюк, Рівненської - Василь Берташ", - зазначив Грицак.

Зараз ви читаєте новину «Добкін, Близнюк та Присяжнюк будуть губернаторами по п'ять років, - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі