вівторок, 20 лютого 2018 08:13

Держдеп у річницю Майдану звернувся до української влади

Держдеп у річницю Майдану звернувся до української влади
У Держдепі порадили владі України виконати вимоги Майдану. Фото: nv.ua

У річницю Революції гідності Державний департамент США закликав Україну подвоїти зусилля у проведенні реформ.

Відповідна заява розміщена на сайті відомства.

"Чотири роки тому на центральній площі Києва - Майдані Незалежності - усі верстви населення України зі всіх регіонів країни об'єдналися, вимагаючи від влади визнати вибір приєднатися до Європи...

Україна зробила важливі кроки протягом останніх чотирьох років. Але треба зробити ще більше, щоб виконати обіцянки, озвучені на Майдані, та реалізувати весь потенціал України. США закликають українських лідерів подвоїти зусилля в реалізації глибоких, всеохоплюючих та своєчасних реформ, необхідних для побудови стабільної, демократичної, процвітаючої та вільної країни, якої заслуговують українці", - ідеться в заяві.

У Держдепі нагадали, що Небесна сотня віддала життя за мрію про кращу Україну. І наголосили, що США стоятимуть поруч із Україною, яка бореться проти російської агресії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антикорупційний суд у редакції МВФ ударить по команді Порошенка - нардеп

Чотири роки тому в Україні розпочався найтрагічніший етап Революції гідності. 18-20 лютого 2014 року в центрі столиці загинули понад сто осіб, більш як тисяча дістали поранення, сотні заарештували та піддали тортурам.

Зараз ви читаєте новину «Держдеп у річницю Майдану звернувся до української влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі