субота, 10 листопада 2012 15:05

ЦВК визнала Рибакова народним депутатом нового парламенту

ЦВК визнала Рибакова народним депутатом нового парламенту

9 листопада ЦВК підписала протокол про визнання обраним народним депутатом Ігоря Рибакова. Очільник фракції "Реформи заради майбутнього" у нинішньому парламенті одержав перемогу в 207 мажоритарному округу на Чернігівщині. Рейтинг Ігоря Рибакова за даними протоколів ЦВК становить 38,13%. За нього проголосували майже 33 тисячі виборців. Відрив від найближчого суперника – 25%.

Раніше аналітик Центра суспільно-інформаційних технологій "Форум" Олександр Бабак заявив, що Рибаков вже будує амбіційні плани щодо роботи в новому парламенті. На думку експерта, за підтримки Рибакова до парламенту потрапили як мінімум ще два новообраних депутати.

Юрій Крук, який є членом фракції "Реформи заради майбутнього", пройшов по 143 виборчому округу в Одеській області. Михайло Опанащенко, який за інформацією працівників штабу є родичем Рибакова, переміг по округу №185 в Херсонській області. "Мета Рибакова – створити в новому парламенті "Бойовий загін" з новообраних депутатів, що буде особливо цінуватися напередодні президентських виборів у 2015 році", – підсумував Олександр Бабак.

Як відомо, Ігор Рибаков був обраний народним депутатом України 5 і 6 скликання. Під час своєї парламентської діяльності він був членом Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Крім того, ініціював створення міжфракційного депутатського об'єднання "Контрабанді - СТОП".

Зараз ви читаєте новину «ЦВК визнала Рибакова народним депутатом нового парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі