середа, 15 серпня 2012 17:22

ЦВК не зареєструвала 34 кандидатів від "Нашої України"

ЦВК не зареєструвала 34 кандидатів від "Нашої України"
ЦВК каже, що нашоукраїнці просто не встигли подати документи. Фото: novynar.com.ua

Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатів у народні депутати по загальнодержавному багатомандатному округу та в одномандатних округах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судді пішли вирішувати, чи пускати Тимошенко і Луценка на вибори

Зокрема, було зареєстровано кандидатів у народні депутати по загальнодержавному округу від партії "Наша Україна".

Зі списку партії, ухваленому на з'їзді, виключили 34 особи. За інформацією ЦВК, ці люди не подали вчасно заяви про свою згоду брати участь у виборах. Звільнені таким чином вакансії у списку залишаються порожніми.

Центрвиборчком зареєстрував 30 кандидатів у народні депутати від "Нашої України" по одномандатним округам. Сьогодні також було зареєстровано кандидатів від партії Українська платформа "Собор". Загалом у списку 159 кандидатів по загальнодержавному багатомандатному округу. Першими у списку йдуть: Віталій Капранов, Дмитро Капранов, Володимир Огризко, Олександр Палій та Тарас Компаніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Губернатори поповнять ряди "збитих льотчиків" серед "регіоналів" у Раді - політолог

ЦВК зареєструвала кандидатів від Української платформи "Собор" по одномандатним округам. Також сьогодні було зареєстровано кандидатів по одномандатним округам від партії "Закон і порядок", "Руська єдність" - цих кандидатів по Автономній республіці Крим, та двох кандидатів від Української народної партії.

По загальнодержавному багатомандатному округу було зареєстровано кандидатів від партії "Зелена Планета". ЦВК також зареєструвала і самовисуванців по 15 областям. Наразі засідання Центрвиборчкому продовжується.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК не зареєструвала 34 кандидатів від "Нашої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі