четвер, 15 лютого 2018 12:06

Чиновники масово пішли у відпустки на підтримку Труханова

Автор: radiosvoboda.org
  Чиновники Одеси пішли у відпустки аби підтримати Геннадія Труханова
Чиновники Одеси пішли у відпустки аби підтримати Геннадія Труханова

Одеські чиновники масово пішли у відпустки, аби підтримати мера Геннадія Труханова, якому сьогодні обирають міру запобіжного заходу у Солом'янському райсуді Києва.

У суді присутні десятки чоловіків з департаменту муніципальної безпеки Одеси. Також помічені одразу два крупних чиновники міської адміністрації Одеси, передає Depo.Одеса.

Йдеться про керівника Київської райадміністрації Володимира Сушкова та голову Приморської райадміністрації Марата Корольова. Обидва прибули до суду з метою підтримати свого "патрона".

У департаменті інформації мерії повідомили, що чиновники знаходяться у відпустках – Корольов за свій рахунок, Сушков – у плановій.

У Солом'янському райсуді Києва триває засідання щодо обрання запобіжного заходу для мера Одеси Геннадія Труханова. Суд розпочався із запізненням на 50 хв. Весь коридор перед залою засідання зайняла група підтримки Труханова з Партії регіонів на чолі з нардепами.

Мера Одеси Геннадія Труханова 14 лютого затримали в аеропорту "Бориспіль". Напередодні детективи НАБУ заочно повідомили про підозру Труханову та чотирьом його підлеглим. Підозра стосується справи "Краяна".

Слідство вважає, що посадовці причетні до схеми із завдання збитків місцевому бюджету Одеси. У вересні 2016-го Одеська міська рада за 185 млн грн придбала будівлю, яка раніше входила до комплексу ДП Завод "Краян", у приватної структури.

Зараз ви читаєте новину «Чиновники масово пішли у відпустки на підтримку Труханова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі