четвер, 23 грудня 2010 10:13

Черновецький поїхав до Європи писати книгу про Тимошенко і Ющенка - ЗМІ

Черновецький поїхав до Європи писати книгу про Тимошенко і Ющенка - ЗМІ

Новорічні свята мер Києва Леонід Черновецький проведе за кордоном.

У країні його немає з початку листопада, з офіційного призначення Олександра Попова головою КМДА. Як розповіло джерело з його близького оточення, Черновецький виїхав до Європи, до дружини Аліни Айвазової, де живе на віллі, пише газета "Сегодня". І навіть документи, де необхідний його підпис, йому возять туди.

Радник мера Марта Гримська відмовилася говорити, де зараз перебуває її шеф, але підтвердила, що на офіційних святкових заходах він не з'явиться.

"Він вимкнув навіть телефон, "абонент поза зоною досяжності", - сказав один з лідерів його фракції.

"Я не хочу ні про що говорити. Ми всі втомилися від уваги, від зйомок якимись прихованими камерами, втручання в життя. У мене сім'я і діти. Звичайно, ми будемо з татом на Новий рік, але де - говорити не буду", - сказала дочка мера Христина Черновецька.

Черновецький зараз займається справами Асоціації "Український кредитно-банківський союз", де він є президентом. На сайті союзу розміщено значний список членів Асоціації: "Експобанк", "Родовідбанк", "Приватбанк", "Альянс". Всього 100 різних організацій.

Нещодавно від імені Асоціації Черновецький направив лист до Верховної Ради, в якому жорстко критикує внесення змін до законів про банківську діяльність. Зокрема, те, що зміни дозволять НБУ вилучати з банків документи, чим порушується банківська таємниця.

Крім того, Черновецький нібито зайнятий написанням нової книги. У кулуарах кажуть, що це буде праця про політику. У ній будуть епізоди, присвячені сучасним і вже колишнім політикам - Юлії Тимошенко і Віктору Ющенку. Вже написані кілька глав.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький поїхав до Європи писати книгу про Тимошенко і Ющенка - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі