четвер, 22 липня 2010 16:25

Чечетов натякнув, що Шуфрича звільнили заради підйому економіки

Чечетов натякнув, що Шуфрича звільнили заради підйому економіки

Перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, кадрові ротації в уряді спрямовані на підняття економіки країни.

Про це він заявив під час Інтернет-конференції на сайті Партії регіонів у четвер, коментуючи звільнення Нестора Шуфрича з посади міністра з питань надзвичайних ситуацій.

"Головна мета нашої команди - підняти економіку країни", - заявив парламентарій.

"Використовуючи футбольну термінологію, тренер команди - президент, має в своєму розпорядженні гравців на полі з таким розрахунком, щоб вони принесли команді максимальну користь", - пояснив заступник глави фракції Партії регіонів.

При цьому Михайло Чечетов нагадав, що сам екс-міністр Нестор Шуфрич, коментуючи для ЗМІ свій перехід з посади міністра з питань надзвичайних ситуацій на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони, неодноразово заявляв, що він як командний гравець готовий працювати там, де принесе максимальний результат.

Нагадаємо, що парламент у липні звільнив Нестора Шуфрича з посади міністра МНС у зв'язку з переходом на іншу роботу. Раніше Янукович призначив його заступником секретаря РНБО.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов натякнув, що Шуфрича звільнили заради підйому економіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі