середа, 21 вересня 2022 15:56

Колишній "слуга"-любитель Лукашенка примкнувся до ексОПЗЖ

Колишній "слуга"-любитель Лукашенка примкнувся до ексОПЗЖ
Євгенія Шевченка вигнали із фракції "Слуга народу" торік у травні. Фото: Андрій Якобчук

Народний депутат, колишній член фракції "Слуга народу" Євгеній Шевченко, якого виганяли із сесійної зали Верховної Ради, вступив у групу "Відновлення України".

Про це стало відомо під час сьогоднішнього засідання парламенту. Про вступ Шевченка у групу повідомив нардеп Ярослав Железняк у Telegram.

У квітні нардепи з "Опозиційної платформи – За життя" створили групу "Платформа за життя та мир", її очолив Юрій Бойко. Фракцію розпустили.

Також створили другу групу – "Відновлення України". До неї увійшли 17 депутатів. Зокрема – Ігор Абрамович, Вадим Столар, Олександр Фельдман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одного колишнього "регіонала" позбавили мандата

Євгеній Шевченко обирався у Верховну Раду від партії "Слуга народу" по округу в Запоріжжі. Член Комітету з питань економічного розвитку.

У квітні минулого року Євгеній Шевченко їздив до самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. Після цього його вигнали із фракції "Слуга народу".

У січні нардеп публікував відео, що перебуває у столиці Казахстану, і вихваляв ОДКБ – військово-політичну організацію, в яку крім Казахстану входять Російська Федерація, Білорусь, Вірменія, Киргизстан і Таджикистан.

18 липня Шевченка вигнали із сесійної зали Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Колишній "слуга"-любитель Лукашенка примкнувся до ексОПЗЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі