пʼятниця, 26 січня 2018 21:38

Колишній "регіонал" Мураєв видав чергову скандальну заяву: "Бандера герой для ваших трех областей, празднуйте"

Колишній "регіонал" Мураєв видав чергову скандальну заяву: "Бандера герой для ваших трех областей, празднуйте"
Колишній "регіонал" Євгеній Мураєв у телевізійному ефірі назвав Степана Бандеру "героєм для трьох областей", а в День пам'яті і примирення порадив "сумувати на здоров'я". Фото: трансляція "112. Україна"

Нардеп, колишній "регіонал" Євгеній Мураєв називає керівника Організації українських націоналістів Степана Бандеру "героєм для трьох областей", а в День пам'яті та примирення радить "сумувати на здоров'я".

Такі заяви він зробив в ефірі телеканалу "112. Україна"

"Пожалуйста, вам нравиться Бандера, для ваших трех областей это герой - празднуйте, только не рассказывайте, кто герой в Харькове. Бандера не построил ни одного завода для нас. Но вы повалили все памятники тем людям, которые построили всю промышленность на юго-востоке и рассказываете, что мы должны любить кого-то", - заявив він.

Також Мураєв заявив, що святкування Дня пам'яті і примирення повинні "вирішувати на рівні областей".

"Собрались и решили: для вас День победы не День победы, а День скорби - скорбите на здоровье. Мы будем праздновать другие праздники, если так решит громада", - сказав екс-"регіонал".

Водночас інший депутат Андрій Іллєнко заявив в ефірі: "В українському парламенті сидить московська агентура".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "АТО треба починати з Києва" - низку медіа назвали солдатами гібридної війни Путіна

У грудні 2017-го активісти заблокували телеканал NewsOne мішками з піском і колючим дротом. Тоді вимагали від власника телеканалу, народного депутата Євгена Мураєва "покаятися за сепаратистські висловлювання".

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення призначила перевірку телеканалу за пропагандистські висловлювання з приводу Революції гідності, а також за популяризацію збройних сил Росії.

Зараз ви читаєте новину «Колишній "регіонал" Мураєв видав чергову скандальну заяву: "Бандера герой для ваших трех областей, празднуйте"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі