середа, 04 серпня 2010 16:43

БЮТ починає боротьбу проти "податкового терору" Азарова

БЮТ починає боротьбу проти "податкового терору" Азарова
БЮТ ініціюватиме збір підписів громадян проти нового проекту Податкового кодексу.

Про це на прес-конференції у середу заявив БЮТівець Андрій Сенченко, повідомляє прес-служба блоку.

Депутат сумнівається, що поправки опозиції будуть враховані в остаточній версії проекту Податкового кодексу

"Саме тому ми починаємо збір підписів громадян проти податкового терору, який нам пропонують новим Податковим кодексом", - сказав Сенченко.

Він назвав проект Податкового кодексу "яскравим прикладом обману підприємців владою, які повірили кандидату у президенти Януковичу".

"Жоден бізнес не витримає тих навантажень, які готує для нього цей новий проект Податкового кодексу. В умовах кризи, коли треба будувати діалог з бізнесом, влада, по суті, застосовує жорсткі фіскальні методи на реальну економічну ситуацію підприємств", - сказав депутат.

Сенченко також переконаний, що ухвалення Податкового кодексу у нинішньому вигляді призведе до того, що значна частина підприємств через податковий терор "буде загнана у глухий кут, а тисячі людей просто залишаться без роботи".

Нагадаємо, що 3 серпня в газеті "Урядовий кур"єр" було опубліковано проект Податкового кодексу. В той же час, віце-прем"єр Сергій Тігіпко заявив, що Кабмін працює над двома версіями Податкового кодексу.
Зараз ви читаєте новину «БЮТ починає боротьбу проти "податкового терору" Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі