пʼятниця, 08 квітня 2011 12:56

БЮТ образило "бубніння" уряду в парламенті

БЮТ образило "бубніння" уряду в парламенті

Опозиційний уряд незадоволений роботою уряду Миколи Азарова з парламентом.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це заявив міністр праці та соціальної політики опозиційного уряду, член фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Павловський.

За його словами, година запитань до уряду, що проходить у Верховній Раді щоп'ятниці, "перетворилась на профанацію: замість профільних міністрів на запитання депутатів відповідають їхні заступники, а самі відповіді є нечіткими і розмитими".

"Година запитань до уряду проводиться для галочки, перетворилась на формальність. У депутатів забирають час, який вони можуть витрачати для ухвалення соціально-важливих законів", - підкреслив Павловський.

Він зазначив, що сьогодні замість Тігіпка перед депутатами виступав його заступник Надрага, який замість того, щоб надати чіткі відповіді на запитання щодо заборгованості по зарплатам та пенсіям та щодо перспектив пенсійної реформи, протягом півгодини "тихенько щось бубнів, щоб ні депутати, не журналісти не зрозуміли".

За словами "бютівця", Надрага не відповів конкретно на жодне запитання, яке ставили із залу, зокрема, щодо відкликання законопроекту щодо пенсійної реформи на доопрацювання і щодо підготовки нового документу, а також про те, "коли нарешті уряд буде виконувати закон про оплату праці, в результаті невиконання якого бюджетники не доотримують значні суми".

Нагадаємо, сьогодні участь у годині запитань до уряду мав взяти віце-прем'єр Сергій Тігіпко. За інформацією ЗМІ, Тігіпко лікує коліно. Тому на запитання депутатів відповідав заступник віце-прем'єра Василь Надрага.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ образило "бубніння" уряду в парламенті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі