пʼятниця, 31 травня 2019 11:29

У Зеленського буде прибуток від "Кварталу": друг президента зробив сенсаційну заяву

У Зеленського буде прибуток від "Кварталу": друг президента зробив сенсаційну заяву
Володимир Зеленський отримуватиме прибуток від "Кварталу". Фото: obozrevatel

Президент України Володимир Зеленський, крім державної зарплати, отримуватиме дохід від продуктів студії "Квартал 95", які продають за кордон.

"Весь прибуток від продукту, який ми виробляємо, буде між нами розділений у рівних частинах. Цей процес вимагає доопрацювання. Грубо кажучи, він отримує дохід у вигляді роялті від продажу бібліотеки за тими фільмами, які купують у всьому світі. Зарплата президента становить близько 30 тисяч гривень, по-моєму. Володя — заможна людина, він цього не приховував, показав свою декларацію. Але відмовлятися від роялті за продукти, які були створені за 15 років "Кварталу", він не буде", — прокоментував Борис Шефір для Детектор Медіа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співвласник "Кварталу": Без російського ринку Україна буде деградувати

За його словами, із Зеленським вже домовились, що він буде отримувати зарплату тільки за основним місцем роботи як президент. Однак від роялті він відмовлятися не став.

Український журналіст Дмитро Гордон став керівником виборчого штабу партії Ігоря Смешка "Сила і честь". Смешко сподівається, що його партія потрапить до Верховної Ради і братиме участь у формуванні коаліції.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського буде прибуток від "Кварталу": друг президента зробив сенсаційну заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі