вівторок, 06 березня 2012 09:52

Богословська закликала припинити паплюження Януковича

Богословська закликала припинити паплюження Януковича

Навіть за відсутності справ, порушених проти Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, Європейський Союз не поспішав би з підписанням Угоди про асоціацію з Україною. Адже в ЄС зараз скрутне фінансове становище, і там не готові допомагати нам.

Про це в ефірі 5 каналу заявила народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська.

"Сьогодні засудження двох політичних діячів (Тимошенко і Луценка – ред.) за кримінальні, а не політичні злочини намагаються напряму зв'язати із долею нашого євроінтеграційного процесу. Але навіть якщо б не було справ Тимошенко і Луценка, то все одно до моменту підписання та ратифікації угоди пройшло б мінімум три роки", - відзначила Богословська.

За її словами, Євросоюз, перебуваючи сьогодні у дуже важкому стані, не зацікавлений у швидкій асоціації з Україною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євросоюз: Угоди про асоціацію не буде, допоки Тимошенко у в'язниці

"Ця угода передбачає дуже серйозні фінансові пакети допомоги Україні з боку ЄС. Євросоюз не готовий сьогодні допомагати нам. Тому він й далі використовуватиме формальні причини для того, щоб затягнути цей процес", - пояснила регіоналка.

Парламентарій також наголосила, що в української влади тверда позиція не йти ані в Митний союз, ані в Євразійський.

"Від імені влади скажу ще раз і хочу, щоб люди це засвоїли – курс на євроінтеграцію прийнятий в Україні на рівні закону. Він відповідає прагненню абсолютної більшості українського населення. Цей шлях не швидкий і складний, і ним ми будемо іти", - запевнила Богословська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Угоду про асоціацію кинули до в'язниці, й українська влада тримає ключ - Європейські дипломати

Крім того, регіоналка запропонувала перестати паплюжити українських президентів.

"Які вони не є, вони обрані українським народом. І хамство по відношенню до них нам треба вилучити взагалі", - підсумувала нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Богословська закликала припинити паплюження Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі