четвер, 24 жовтня 2019 17:56

Завдяки ЗМІ керівник хору Верьовки затурбувався, щоб у нього "не поїхав дах"

Завдяки ЗМІ керівник хору Верьовки затурбувався, щоб у нього "не поїхав дах"
Хор Верьовки прокоментував відео.Фото:uain.press

Хор Верьовки нещадно критикують через відеозвернення, відзнятого 2014-го. Через увагу ЗМІ керівнику хору довелося вимкнути мобільний телефон.

Як стверджують самі артисти, відео записане одразу після окупації Криму, написали в Обозревателе.

Тоді записати відео вирішили самі артисти.

"Існувала думка, що якщо звернутися до росіян, вони одумаються. Тому і записали таке звернення. У нас є активні люди, які це організували. Але, як бачите, це були, як-то кажуть, "марні справи", тому що агресор пішов далі", - зауважив працівник хору, який побажав лишатися анонімним.

Також він зауважив, що не розуміє, навіщо зараз піднімати ці матеріали. Додав, що через увагу преси до керівника хору останньому довелося вимкнути телефон, бо "так може поїхати дах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Так було, є і буде" – у "Кварталі" прокоментували скандальний номер

У мережі розгортається новий скандал щодо хору Верьовки. Артистам пригадали їхнє "миролюбне" звернення до росіян і Донбасу.

На каналі "Свобода слова" опублікували відео 2014-го, на якому артисти розповіли про свої тісні зв'язки з Росією, назвавши війну на сході України "політичними іграми".

Зараз ви читаєте новину «Завдяки ЗМІ керівник хору Верьовки затурбувався, щоб у нього "не поїхав дах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі