вівторок, 15 жовтня 2024 03:06

Бізнесмен з Дніпра кричав і нецензурно лаявся на працівника ТЦК: поліція відкрила провадження

Бізнесмен з Дніпра кричав і нецензурно лаявся на працівника ТЦК: поліція відкрила провадження
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактомконфлікту між відомим бізнесменом Сергієм Положаєм і працівником ТЦК. Фото: Громадське

У Дніпрі очільник компанії з виробництва металопластикових вікон Steko Сергій Положай облаяв працівника ТЦК, який перевіряв у нього документи.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом конфлікту, повідомляє поліція Дніпропетровської області.

Під час перевірки військово-облікових даних, 48-річний чоловік поводив себе зухвало та, ігноруючи правила поведінки у суспільстві, висловлювався нецензурною лексикою у бік військового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сплатити штраф за неявку до ТЦК можна буде добровільно та зі "знижкою" - у Раді зареєстрували законопроєкт

На кадрах Положай стояв поруч з працівником ТЦК та поліцейськими. Він нецензурно ображав військового та кричав, що його справа "копати". Відео інциденту з'явилося у мережі, а згодом і сам бізнесмен підтвердив, що воно правдиве.

У Дніпропетровському обласному ТЦК і СП зазначили, що Положай особисто повідомив, що не має документів щодо бронювання на час мобілізації, при цьому хизується своїм зневажливим відношенням не лише до військового обов'язку, але й до військовослужбовців.

В Україні діють воєнний стан і загальна мобілізація військовозобов'язаних.

Міністерство оборони, Генеральний штаб повинні більше комунікувати з громадянами.

Бойові підрозділи потребують доукомплектування, заявив народний депутат від "Слуга народу", член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Федієнко.

ТЦК та СП в рамках законодавства нагадали про те, що в обов'язковому порядку кожен військовозобов'язаний громадянин України повинен стати на військовий облік, сказав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмен з Дніпра кричав і нецензурно лаявся на працівника ТЦК: поліція відкрила провадження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі