пʼятниця, 19 липня 2013 00:02

"Беркутівці" знесли намети врадіївських активістів. Почалася бійка

Беркутівці знесли намети активістів з Врадіївки на Майдані Незалежності.

Про це Gazeta.ua повідомляють активісти ходи, які залишилися ночувати у центрі Києва.

Близько 23.30 на Майдані з'явилося багато правоохоронців. Мітингувальників попередили, що два встановлених намети є порушенням благоустрою міста, однак активісти залишати Майдан відмовилися.

Після цього правоохоронці пішли наступом на людей, знесли намети. Наразі відтісняють з площі й активістів. Загалом на цей момент на Майдані присутні ще більше сотні громадян, близько десяти з них - учасники врадіївської ходи.

"Зараз мілціанти б'ють людей. Певно когось вже і затримали, - розповів координатор врадіївської ходи Василь Люборець. - Але ми все одно залишаємося на Майдані. Будемо тут ночувати. Не в наметах - так у спальниках".

За його словами, правоохоронці намагаються відтіснити активістів за межі площі.

Автор: Фото: Facebook Ann Molchanova
 

По Хрещатику біля Майдану Незалежності стоїть кілька автобусів із Беркутом та міліцейські машини. Частина людей скупчилася біля них.

Також за інформацією очевидців, кількох людей таки затримали. Учасники мітингу планують переміститися під райвідділок, що за адресою Герцена, 9, куди відвезли затриманих.

Зазначимо, що раніше повідомлялося про те, що неподалік проведення акції стоїть щонайменше 7 автобусів із правоохоронцями.

Зараз ви читаєте новину «"Беркутівці" знесли намети врадіївських активістів. Почалася бійка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

592

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі