субота, 12 березня 2011 09:20

Азарову нема чим дорікнути своїм підлеглим

Азарову нема чим дорікнути своїм підлеглим

Прем'єр-міністр Микола Азаров не бачить необхідності у кадрових змінах в уряді.

Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів.

"На даний момент я не бачу необхідності в тому, щоб когось змінити чи пересунути, тим паче, що лише в грудні указом президенту було затверджено нову структуру уряду…Це всі мої товарищі з якими ми пройшли складний шлях, зокрема і в опозиції. І не міг би нікому з них чимось дорікнути", - зауважив керівник уряду.

"Я буду дотримуватися позиції стабільності, в тому числі і в кадрових питаннях. Безумовно, це не виключає прийняття, в разі серйозних прорахунків і промахів, жорстких рішень. І ми на них йдемо", - зазначив Азаров.

За його словами, поки такі рішення "стосувалися, скажімо, обласного чи другорядного рівня", але уряд буде дуже жорстко підходити до тих сфер, які стосуються інтересів людей.

"Наприклад заборгованість по зарплаті, її несвоєчасна виплата. Там, де треба допомогти, ми допоможемо, однак там де слід вжити кадрових заходів, ми їх вживаємо. І така політика буде тривати і далі", - резюмував керівник уряду.

Раніше прем'єр визнав провину уряду у подорожчанні гречки.

Зараз ви читаєте новину «Азарову нема чим дорікнути своїм підлеглим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі